Tina als Auteur

Het blijft best raar om dat achter mijn naam te zien staan. Ik had nooit de intentie om ooit een boek te schrijven, laat staan 2.

Alles begon in 2017 met het opzetten van de Facebookgroep 365x opruimen. Een kleine groep waarin ik maandelijks een opruimopdracht aanbood die je aan de hand van een stappenplan op je eigen tempo kon uitvoeren.

Het was een origineel en toegankelijk concept. De groep groeide uit van 100 naar 10.000 leden op 1 jaar tijd. Het concept werd al snel opgepikt door de Uitgeverij Lannoo. En jawel, zo ontstond mijn eerste boek.

Omdat ik veel vragen kreeg over speelgoed besloot ik om in 2018 een 2e Facebookgroep op te zetten die speciaal gaat over kinderspullen. Deze loopt volledig gelijk met de andere groep maar is volledig gericht op kinderspullen.

Wil je graag lid worden van de Facebookgroepen?

Mijn Opruimboek

Dit boek verscheen in februari 2018 als werkboek. Het is een boek waarin je kan schrijven, afvinken, doorstrepen …

Je mag je er dus helemaal in uitleven.
Er zijn 12 hoofdstukken die je meenemen doorheen je volledige woning om deze aan de hand van stappenplannen en afvinklijstjes helemaal op te ruimen.

Het Opruimboek voor mijn gezin

Dit boek verscheen in mei 2019 ook als werkboek. Het is een boek waarin je kan schrijven, afvinken, doorstrepen …

Je mag je er dus helemaal in uitleven. Dit gezinsboek is ook een werkboek en neemt je volledige gezin mee in de opruim van kinder- en gezinsspullen. 12 hoofdstukken met opdrachten en stappenplannen voor jou en je partner, maar ook voor je kinderen.

Tina als Spreker

Als je mij 20 jaar geleden had gezegd dat ik voor zalen zou staan om mensen toe te spreken over mijn technieken en inzichten, zou ik je zot verklaard hebben.

Ik haatte spreekbeurten en stierf elke keer ter plaatse als ik in de schijnwerper stond.
Maar je verandert als mens dus duidelijk 😊

In tussentijd kreeg ik natuurlijk ook veel aanvragen om workshops en lezingen te geven omtrent mijn boeken en mijn technieken als OpruimCoach. Sinds 2019 kom ik nu ook met lezingen als RoutineCoach naar buiten.

Heb jij of je organisatie dus interesse in een lezing of workshop over een van volgende thema’s. Stuur me dan een mailtje en ik kijk wat de mogelijkheden zijn.

 

Enkele mogelijkheden :

– Lezing “Rommel … het blijft een taboe”
– Lezing “Routines in het huishouden, wat zijn jouw gewoontes ?”

– Workshop “Opgeruimd doorheen Vlaanderen”

 

Contacteer me

+32 (0)496/94.96.39
Lange Weversstraat 21, 2570 Duffel