Handig en leuk strandspeelgoed!

 

Een stranddag met kinderen is pas compleet met speelgoed. Emmertjes, schepjes en een leuke strandtas zorgen voor uren vermaak en de mooiste zandkastelen. Het nadelige van plastic speelgoed is dat het snel stuk gaat.
Dit tot grote teleurstelling van kinderen, die je gelukkig kunt voorkomen. En natuurlijk denken wij ook aan de opbergvriendelijkheid van dit speelgoed !

 

Scrunch speelgoed

In het assortiment van Drukke Mama’s is speciaal speelgoed verkrijgbaar dat goed bestand is tegen een stootje en niet kapot kan en zeer onderhoudsvriendelijk is. Het Scrunch speelgoed is namelijk heel flexibel, waardoor de producten ideaal zijn om mee te nemen op vakantie of voor een dagje strand en thuis weer vlot in een opbergdoos kan.

 

Strandspeelgoed van Drukke Mama’s

Naast de leuke zandvormpjes kan je in het assortiment ook emmertjes en schepjes vinden in verschillende kleuren.
De opberg / strandtas is natuurlijk niet te missen om alles bij elkaar te houden.

Eenmaal thuis is het zeer eenvoudig:

  • Even uitschudden want het materiaal reinigt zich super eenvoudig.
  • Alles klein plooien.
  • Alles terug op een klein plekje bij het buitenspeelgoed.
  • Geen grote plaats meer nodig dus om dit alles te stockeren!
  • Ook in je valies / reistas kan zit zonder probleem mee.

 

Interesse in dit handige en superleuke speelgoed? Kom dan zeker in de facebookgroep “365x opruimen” kijken voor de actie die loopt vanuit Drukke Mama’s. Jammer genoeg is deze leuke actie reeds voorbij  maar je kan er altijd vrijblijvend terecht voor praktische tips en tricks. Bovendien lopen er maandelijks andere leuke acties dus kom zeker eens langs.

 

Tina Favache

Opruimcoach & Auteur

Tina Favache