Heb je het gevoel dat het echt niet alleen kan?

R

Wil je meer 1 op 1 ondersteuning?

R

Wil je samen met mij op pad gaan naar meer structuur en controle?

R

Wil je sneller een verschil zien binnen je gezin?

R

En is een online programma helemaal niets voor jou?

Een persoonlijk traject bied je …

1 op 1 ondersteuning van mij, Tina Favache.

persoonlijk advies over routines en opruimen.

snelle oplossingen voor problemen met je huishouden.

praktische tips & tricks om routines in je gezin te installeren.

Een traject starten?

w

Boek een kennismaking

Een kennismakingsgesprek verloopt telefonisch duurt maximaal 15 minuten. Dit gesprek is volledige vrijblijvend.

Boek een vervolgafspraak

Na het kennismakingsgesprek boek je meteen online een vervolg afspraak online in mijn agenda.

Start een traject

Elke sessie duurt 60 minuten.
De sessies kosten €60 per sessie.

Veelgestelde vragen

Kan ik komen zonder afspraak?
Neen, ik werk enkel op afspraak omdat ik maar een paar vrije plaatsen heb per dag. Bovendien wil ik iedereen graag het maximale resultaat bieden en dat kan alleen maar met een afspraak.
Wanneer kan ik een afspraak maken?

Ik zit elke dinsdag van de maand in de praktijk Sense in Lier dus je kan elke dinsdag een afspraak bij me inplannen tot ik volgeboekt ben uiteraard dan moet je even verder kijken in mijn agenda wanneer ik nog plaats heb.

Waar moet ik zijn als we een afspraak hebben?
De praktijk bevind zich in een groepspraktijk, Senses. Deze bevind zich in de Hofstraat 14 te Lier.
Wat moet ik doen als ik niet kan komen?

Het beste wat je kan doen is mij telefonisch verwittigen op het nummer +32 (0)496/94.96.39

Indien mogelijk verwittig je me best 24 uur voor afspraak anders worden de kosten van het consult wel aangerekend.

Is er parking voorzien en is deze gratis?

Er is geen parking voorzien maar je kan gratis parkeren aan het station van Lier. Je mag alleen niet vergeten om een ticketje te nemen en in de wagen te leggen.

Is de praktijk bereikbaar met het openbaar vervoer?

Jazeker! Het ligt dichtbij het station van Lier. Wil je meer details? Kijk dan snel even op de pagina van Senses.

Hoe kan ik betalen?
De eerste afspraak wordt altijd online betaald nadat je geboekt hebt.
Voor verdere afspraken kan je kiezen om online te boeken en te betalen maar je kan ook ter plaatse een afspraak maken en dan vervolgens ter plaatse betalen met de betaal app of cash.

Wat zeggen klanten …

Ik kwam toevallig in contact met Tina via de Facebookgroep: “365x opruimen”. De voor- en na foto’s maar ook de tips vond ik echt enorm interessant. Daar zag ik dan ook dat er een opruimboek bestond. Dit heb ik me per direct aangeschaft! Als ik Tina in 1 zin moet omschrijven dan omvat dit het allemaal: “De vrouw die erin slaagde mij mijn huis en kuis op orde te doen krijgen!

Linda Bastyns

Ik heb Tina per toeval leren kennen door haar Facebookgroep 365x opruimen. Ik deed een groep sessie in Brugge en nu ben ik ook een jaar lid van een Facebookgroep “Limited” waarin ik routines aangereikt krijg om mee aan de slag te gaan. Dankzij de concrete tips van Tina zowel op de algemene groep als op de limited groep kon ik eindelijk de broodnodige structuur in mijn huishouden steken en toch tijd overhouden voor de aangename dingen in het leven.

Mariska Matthys

Contacteer me

+32 (0)496/94.96.39
Lange Weversstraat 21, 2570 Duffel