Tina Favache

Mama, partner, onderneemster en vooral coach.
Controlefreak in hart en nieren, en dat klinkt misschien zeer negatief … Maar voor mijn bedrijf en klanten is het een zegen.

Ik heb 15 jaar als marketing- en HRmanager gewerkt en veel medewerkers geholpen bij problemen in combinatie werk- en thuissituatie. In 2016 besloot ik het roer helemaal om te gooien en mij in de markt te positioneren als een van de eerste OpruimCoaches die België rijk was. Ik gaf mijn perfectionistisch en ontembaar controle kantje de kans om zich te bewijzen en om gezinnen hulp te bieden in het opruimen van hun woning.

Ik schreef hierover ook 2 boeken “Mijn Opruimboek”(2018) en “Het opruimboek voor mijn gezin” (2019).

Aangezien opruimen maar een stukje is van het probleem waar veel gezinnen in deze drukke tijden mee struggelen, besloot ik mezelf te verdiepen in Routines en Gewoontes. Ik werd dus Opruim- en RoutineCoach.

Ik heb ondertussen volledig online-cursus opgezet rond routines in jouw huishouden en ga nu samen met gezinnen aan de slag om deze praktisch om te zetten.

Om mijn creatieve kant ook zijn uitlaatklep te geven begon in eind 2019 met het ontwikkelen van Planners en Puzzels die gezinnen op een speelse manier handvaten geeft in het huishouden. Hieruit is ondertussen een volledige webshop ontstaan met talloze handige en kleurrijke tools.

Maar het feit dat JIJ dit nu leest, geeft aan dat ik je mogelijks met een van mijn producten kan verder helpen. Neem dus gerust een kijkje in mijn webshop. Volg een van mijn gratis webinars of neem even gerust contact per mail.

Er bestaan namelijk geen verkeerde vragen als je doel is om een RUSTIGER en OVERZICHTELIJKER HUISHOUDEN te creëren.

Routines voor een eenvoudiger en praktischer huishouden.

Planners tot Puzzels.
Praktische oplossingen voor elk huishouden.

Auteur van "Mijn Opruimboek" & "Het opruimboek voor mijn gezin".

Klanten ervaringen

Marilyne Di Mascio

"Het is een geweldig ding! Sinds ik het heb een veel beter overzicht en we gooien amper nog iets weg. Gewoon even op de diepvries kijken voor je naar de winkel gaat. Zelf al koop je dan eens iets wat niet op je boodschappenlijstje stond , je weet tenminste dat er thuis al 27 pizza s op je wachten dus dan is het jouw keuze om er nog bij te kopen 😉 (waarmee ik niet heb gezegd dat er 27 pizza s in mijn vriezer zitten 😄, alleen maar gezonde dingen uiteraard ... denk ik 🤣)”

Lien Vanzieleghem

"De laatste twee jaar ben ik me gaan interesseren in het ‘opruimen’. Omdat ik graag orde heb, maar toch een te vol huis na een jarenlange verbouwing, veel spullen krijgen en veel spullen mee verhuisd te hebben van mijn kindertijd en jeugd. Ik heb al veel boeken gelezen over opruimen, minimalisme, … Maar het lukte me niet echt om op te ruimen. Tot ik deze opruimboeken tegenkwam. Ik kocht eerst het witte boek. Het verschil met alle andere boeken is dat er naast info ook super veel concrete tips in staan. En eigenlijk is het een boek om in te werken. Door er in te schrijven, te plannen en af te vinken kwam ik toch echt tot opruimen. Omdat ik twee kindjes heb kocht ik ook het blauwe boek. Dezelfde manier van werken, maar andere categorieën. En opnieuw veel concrete tips. Ik raad de boeken echt aan iedereen aan! Het helpt in elk geval mijn gezin en ons huishouden (aja, want het is beter opgeruimd!) hier thuis.”

X