Tina Favache

Mama, partner, onderneemster en vooral coach.
Controlefreak in hart en nieren, en dat klinkt misschien zeer negatief … Maar voor mijn bedrijf en klanten is het een zegen.

Ik heb 15 jaar als marketing- en HRmanager gewerkt en veel medewerkers geholpen bij problemen in combinatie werk- en thuissituatie. In 2016 besloot ik het roer helemaal om te gooien en mij in de markt te positioneren als een van de eerste OpruimCoaches die België rijk was. Ik gaf mijn perfectionistisch en ontembaar controle kantje de kans om zich te bewijzen en om gezinnen hulp te bieden in het opruimen van hun woning.

Ik schreef hierover ook 2 boeken “Mijn Opruimboek”(2018) en “Het opruimboek voor mijn gezin” (2019).

Aangezien opruimen maar een stukje is van het probleem waar veel gezinnen in deze drukke tijden mee struggelen, besloot ik mezelf te verdiepen in Routines en Gewoontes. Ik werd dus Opruim- en RoutineCoach.

Ik heb ondertussen volledig online-cursus opgezet rond routines in jouw huishouden en ga nu samen met gezinnen aan de slag om deze praktisch om te zetten.

Om mijn creatieve kant ook zijn uitlaatklep te geven begon in eind 2019 met het ontwikkelen van Planners en Puzzels die gezinnen op een speelse manier handvaten geeft in het huishouden. Hieruit is ondertussen een volledige webshop ontstaan met talloze handige en kleurrijke tools.

Maar het feit dat JIJ dit nu leest, geeft aan dat ik je mogelijks met een van mijn producten kan verder helpen. Neem dus gerust een kijkje in mijn webshop. Volg een van mijn gratis webinars of neem even gerust contact per mail.

Er bestaan namelijk geen verkeerde vragen als je doel is om een RUSTIGER en OVERZICHTELIJKER HUISHOUDEN te creëren.

X