Ik denk dat jullie mij als persoon en Opruim- en RoutineCoach al wel wat kennen. Ondertussen bijna 6 jaar aan de slag. Mama, partner, ondernemer en lekker energieke duizendpoot.

Waar het allemaal mee begon …

We gaan eventjes terug in de tijd. Toen ik begon met Quali-Time in 2016, wou ik mensen helpen om steeds opnieuw op zoek te gaan naar verbetering. Want zo iemand ben ik eigenlijk. Ik hou er namelijk heel veel van om dingen mooier, beter maar ook gemakkelijker te maken.

Quali-time … Opruimen en routines

Aan de start moest ik uiteraard uitzoeken wat ik leuk vond om te doen. Toen kwam ik eigenlijk op “Organizing” uit want ik doe niets liever dan kamers te optimaliseren, ordenen en organiseren.

Waarom doe ik dit graag? Omdat het rust geeft maar ook ruimte en tijd voor dingen die belangrijker zijn dan het optimaliseren en organiseren van een huis.

Ook voor kinderen kunnen Routines heel erg belangrijk zijn. Dus daar legde ik ook vrij snel een focus op.

365xOpruimen ... een zot idee

Toen ik in 2017 de community "365x Opruimen" startte was dat om meer mensen te bereiken en verder te helpen met gratis advies.

In 2018 volgende de community "365x Opruimen - kinderspullen". In 2019 besloot ik een vrij drastische omkeer te maken in mijn werkwijze en ging ik van focus op OpruimCoach vooral naar focus op RoutineCoach. Dankzij de Routines kan je bij mij terecht voor je huishouden gestuctureerd en tijd-winnend te maken.

De Academy "Quali-time" is hiervoor DE TOOL, maar enkel toegankelijk voor betalende leden. Hoe kan je er meer info over krijgen ? Wel, daarvoor geef ik wekelijks een gratis webinar met info/tips en een leuk voorstel : https://opruimgroep.be/gratis-webinar/

Opruimgroep ... mijn creatieve uitlaatklep

In samenwerking met Lannoo verschenen in 2018 en 2019 mijn opruimboeken.

Maar mijn woelige creatieve ik was niet tevreden met enkel die boeken. Dus ontstond in 2020 ook een hele webshop met leuke planners, puzzels, kindermaterialen, de 365xPlanner en veeeeeel meer.

Maandelijks geef ik over mijn speciale #365xplanner een gratis webinar met info.

https://opruimgroep.be/gratis-infosessie-365-planner/

Het lijkt een hele soep, maar er zit wel degelijk orde in deze lettersoep. De meeste onder jullie doen dit parcours : binnen via 365xopruimen. Dan ontdekken jullie de webshop, volgen mogelijks het gratis webinar en voegen toe tot de Academy.

Een stevig traject met veel voordelen voor je huishouden, je gezin maar ook jezelf.

Wat de toekomst nog brengt ???? Geen idee. Ik volg mijn intuïtie en zie wel waar ik uitkom 😉

Tina x

AANBEVOLEN BLOGS

X