Al onze leveringen gebeuren via Bpost en PostNL.

Voor alle artikelen die verzonden worden:

  • België bedraagt de verzendingskost 6,5€
  • Nederland bedraagt de verzendingskost 9,90€
  • Luxemburg bedraagt de verzendingskost 9,99€

Wij streven ernaar om alle aangekochte artikels, in de mate van het mogelijke, zo snel mogelijk te verzenden, binnen de 3-7 werkdagen. Sommige artikels hebben een langere levertermijn. Dit staat telkens bij het artikel op de site vermeld. De levertermijn van een bestelling wordt bepaald door het artikel met de langste levertermijn. 

Wij verzenden dagelijks, behalve in het weekend. Levering aan huis is mogelijk in België, Nederland, Luxemburg. Bestellingen naar andere landen kunnen besproken worden, neem hiervoor even contact op via t.favache@quali-time.be.

Tevens kunnen de bestelde artikelen GRATIS afgehaald worden bij Quali-time, Lange Weversstraat 21, 2570 Duffel. De openingsuren zijn te bespreken via 0496/94.96.39 (graag per sms)

Wanneer een pakket niet geleverd kan worden omwille van een foutief opgegeven adres of wanneer een pakket niet binnen de bepaalde termijn werd afgehaald op het afhaalpunt, wordt het pakket automatisch teruggestuurd. Voor een tweede verzending worden er verzendkosten in rekening gebracht ongeacht de totale kost van de bestelling.

De verzendkosten worden bepaald door de prijzen die onze koeriersdiensten hanteren om een pakket naar het betreffende land te sturen. Zodra wij de betaling van de verzendkosten ontvangen hebben, sturen wij het pakket onmiddellijk terug op.

Zijn er nog andere problemen met de levering. Neem dan zeker contact op met onze klantenservice.

X