Een nieuw boek, nieuwe samenwerkingen!! Wat leuk toch allemaal.

Jullie weten het misschien al maar binnenkort lanceer ik mijn nieuwe boek “Het Opruimboek voor het Gezin” in samenwerking met Lannoo en de Colruyt Group.

Het was een hele zoektocht om een leuke partner te vinden om mijn boek samen mee te lanceren. Maar uiteraard hebben we die gevonden. We kwamen op het idee om de lancering van “Het Opruimboek voor het Gezin” te laten doorgaan in samenwerking met NewStory.

Lancering Opruimboek

New story, het Eersteklas Tweedehands.

Colruyt Group is kort geleden gestart met een leuk concept. Dit houdt in dat iedereen zijn oude baby- en kinderspulletjes 2ehands te koop kan aanbieden via hun webshop en winkels. Alle spulletjes zijn van hele goede kwaliteit want alles wordt op voorhand ook gecontroleerd en nagekeken.


Hoe gaat dit nu in zijn werk?

Je kan alle spulletjes aanbieden op hun webshop door het eerst te registreren. Je maakt een afspraak om de spulletjes naar daar te brengen. Voldoen alle spullen aan de voorwaarden om nog verkocht te worden dan worden deze 2 maanden lang te koop aangeboden op hun webshop. Worden de spulletjes verkocht? Dan krijg je 75% van jouw gevraagde verkoopprijs uitbetaald. Leuk toch?

Zo kan NewStory garanderen dat de klant enerzijds kwaliteit krijgt maar ook dat jij, als verkoper, centjes in de plaats krijgt voor je spullen. Dit is een hele gemakkelijke manier om je tweedehands spullen een nieuw leven te geven en laat dit nu net helemaal passen in mijn concept van “Opruimen” maar ook “Ontspullen” is hier wel op zijn plaats.


Lancering van Het Opruimboek voor het Gezin

Ik nodig je alvast uit om naar de gratis Workshop te komen in Melle op 08/06/2019. Ik doe hier al mijn geheimen uit de doeken om het opruimen met jouw gezin zo tof en efficiënt mogelijk aan te pakken.


Voor meer informatie kan je terecht op mijn Facebookgroep 365x opruimen.

Wil je alvast mijn nieuwe boek kopen dan kan je deze al bestellen op mijn Shop.


Tina Favache

Opruimcoach, Routinecoach & Auteur
Auteur