Strandspeelgoed

Handig strandspeelgoed maar ook leuk!

Een stranddag met kinderen is pas compleet met handig strandspeelgoed. Emmertjes, schepjes en een leuke strandtas zorgen voor uren vermaak en de mooiste zandkastelen. Het nadelige van plastic speelgoed is dat het snel stuk gaat. Handig is dat natuurlijk niet!

Dit tot grote teleurstelling van kinderen, die je gelukkig kunt voorkomen. En natuurlijk denken wij ook aan de opbergvriendelijkheid van dit buitenspeelgoed! Maar hoe kun je handig, nuttig en plezierig met elkaar verbinden op gebied van buitenspeelgoed?

Lees dan snel dit artikel over dit leuke en handig strandspeelgoed van Drukke Mama’s.

Handig stranspeelgoed

Handig scrunch speelgoed

In het assortiment van Drukke Mama’s is speciaal speelgoed verkrijgbaar. Het kan goed een stootje en het is niet snel kapot. Bovendien is het zeer gemakkelijk te onderhouden.

Het Scrunch speelgoed is namelijk heel flexibel, waardoor de producten ideaal zijn om mee te nemen op vakantie of voor een dagje strand en thuis weer vlot in een opbergdoos kan.

Interesse in dit superleuk en handig strandspeelgoed? Dan verwijs ik je met plezier door naar de webshop van Drukke Mama’s.

Handig

Handig strandspeelgoed van Drukke Mama’s

Naast de leuke zandvormpjes kan je in het assortiment ook emmertjes en schepjes vinden in verschillende kleuren. De opberg / strandtas is natuurlijk ook handig en niet te missen om alles bij elkaar te houden.

Eenmaal thuis is het zeer eenvoudig:

  • Even uitschudden want het materiaal is eenvoudig te reinigen.
  • Je kan alles super klein en handig opvouwen.
  • Alles terug op een klein plekje bij het buitenspeelgoed.
  • Niet overdreven veel plaats meer nodig om dit te stockeren!
  • Ook in je valies of reistas kan dit zonder probleem mee.
Strandspeelgoed

Wil je graag meer tips om je reiskoffer praktisch in te pakken? Lees dan snel deze blog.

Wil je graag meer leuke tips en tricks voor tijdens de zomer? Kom dan zeker eens kijken in onze Facebookgroep 365x opruimen – Kinderspullen.


Tina Favache

Opruimcoach, Routinecoach & Auteur

Opruimcoach