Ik had een lumineus idee… Een nieuwe Facebookgroep om samen “Routines” aan te leren!!! 365x opruimen – Limited, Here we Go!!!


Sinds 1 januari 2019 is er een nieuwe groep van 365x opruimen. Dit is een complete nieuwe groep waarbij we echt de focus gaan leggen op “Routines”. We willen er alles op inzetten om deze ook echt te laten vastroesten in jouw dagelijkse huishouden.

Dit is niet enkel voor jouw alleen maar uiteraard is het voor het hele gezin. Dus samen doen in de boodschap.

Routines in groep

Interesse? Lees dan zeker verder en bekijk ook zeker even het filmpje. Dit verscheen eerder al op de Facebookgroep 365x opruimen.


Routines?!?

De laatste maanden merkte ik dat veel leden zoeken hoe ze alle tips kunnen integreren in hun dagelijkse leven. Het is vaak een hele opgave om het allemaal gedaan te krijgen. Vaak ontbreekt een “Routine” en het probleem bij een routine is dat het wel wat tijd nodig heeft. Vaak is er ook ondersteuning nodig om het in jouw huishouden te integreren.

In de Facebookgroep 365x opruimen kan ik niet voldoende ondersteuning bieden om een “Routine” aan te leren. Dus heb ik beslist om een nieuwe groep op te richten en deze mensen te helpen. Ik wil ervoor zorgen dat je deze Routines automatisch gaat uitvoeren…


365x opruimen – Limited

Na enig overleg heb ik dan beslist om een betalende variant te maken van de 2 Facebookgroepen. Deze hebben we dan maar 365x opruimen – Limited genoemd. Dit is wel een betalende groep geworden maar je krijgt er wel een goede begeleiding en ondersteuning voor terug.

Voor meer informatie kan je alvast een kijkje nemen in onze Shop.


Ben je ook op zoek naar oplossingen om jouw huishouden op rolletjes te laten verlopen? Dan is dit zeker iets voor jou!!!

Dus heb je interesse? Maak je dan snel even lid van de Facebookgroep 365x opruimen en neem dan contact op met mij, Tina Favache. Dan geef ik je alvast de nodige informatie en dan bespreken we verder hoe alles verloopt.


Momenteel lopen er 2 groepen. Bij voldoende interesse starten er op regelmatige tijdstippen nieuwe groepen op. Dus nogmaals heb je interesse… Laat het mij zeker weten en dan kijken we hoe het loopt.

Alvast veel succes met het opruimen voor nu en we horen elkaar zeker en vast nog wel!


Tina Favache

Opruimcoach, Routinecoach & Auteur
Routinecoach