Lenteschoonmaak

Waar het allemaal mee begon … Je weet het misschien of misschien ook niet maar de Opruimgroep is eigenlijk een onderdeeltje van Quali-Time.

We gaan eventjes terug in de tijd. Toen ik begon met Quali-Time wou ik mensen helpen om steeds opnieuw op zoek te gaan naar verbetering. Want zo iemand ben ik eigenlijk. Ik hou er namelijk heel veel van om dingen mooier, beter maar ook gemakkelijker te maken.

Organizing … Mijn 2e thuis

Voor ik van start ging met Quali-Time moest ik uiteraard uitzoeken wat ik leuk vond om te doen. Toen kwam ik eigenlijk op “Organizing” uit want ik doe niets lever dan kamers te optimaliseren, ordenen en organiseren.

Waarom doe ik dit graag? Omdat het rust geeft maar ook ruimte en tijd voor dingen die belangrijker zijn dan het optimaliseren en organiseren van een huis.

Ook voor kinderen kunnen Routines heel erg belangrijk zijn. Daarom heb ik een Routineklok ontworpen. Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar mijn shop waar je klok ook kan aankopen.

Lenteschoonmaak

Quali-Time en Routines

Omdat Quali-Time niet enkel te maken heeft met organiseren en opruimen ben ik aan de slag gegaan met Routines. Om het organiseren en opruimen effici├źnter te laten verlopen heb je enkele routines nodig. Zonder routines blijf je steeds opnieuw organiseren en opruimen zonder dat het resultaat oplevert.

Wil je graag meer zelf aan de slag met praktische tips en tricks? Dan ben je vrijblijvend welkom in mijn Facebookgroep 365x opruimen. Daar kan je ook zelf tips & tricks delen met de groep.

In mijn huis lijkt altijd een bom ontploft!

Hoe hard ik ook mijn best doe om op te ruimen en te poetsen, ik blijf maar rondlopen doorheen mijn huis als een kip zonder kopen ik zie geen verschil. Herken jij jezelf hierin?

In mijn huis lijkt altijd een bom ontploft!

Hoe hard ik ook mijn best doe om op te ruimen en te poetsen,
ik blijf maar rondlopen doorheen mijn huis als een kip
zonder kop en ik zie geen verschil.
Herken jij jezelf hierin?