Een ludiek idee op zondagavond, man man … Hou mij tegen de volgende keer! Deze vakantie (juli en augustus 2018) trek ik door heel Vlaanderen met mijn “Opruim tournee” omdat ik wil de leden uit de Faceboekgroep “365x opruimen”  ontmoeten. En nee, het is geen vrijblijvende ontmoeting hoor… Ik ga live met de leden van de groep de uitdaging aan tot opruimen en nee, het is MET DE BILLEN BLOOT!

Opruim tournee

Opruim tournee met de billen bloot???

Geen nood, we houden het proper geen rommel he 😉

Iedereen gooit zijn groot of klein opruimprobleem in de groep. Op deze manier gaan we proberen het taboe in Vlaanderen wat te doorbreken. Want weinige dingen worden zo goed verstopt in onze leuke woningen dan ROMMEL.

Iedereen heeft een perfecte woning toch??? Dat is toch wat we naar de buitenwereld laten uitschijnen. Op deze manier gaan we tonen dat JIJ zeker niet de uitzondering bent. Geloof mij.

We gaan eerlijk en open elkaar tips en opruimtechnieken aanbieden waardoor samenhorigheid en hopelijk leuke vriendschappen ontstaan. En natuurlijk ben ik er als Opruimcoach om alles in goede banen te leiden. Wat denk je? Doe je mee?

Tijdens deze leuke ontmoetingen is het natuurlijk ook mogelijk om andere leden van de Facebookgroep een beetje beter te leren kennen maar natuurlijk zal je ook mij, Tina Favache, beter leren kennen. We gaan voor een leuke sessie vol waardevolle tips en tricks.


Meer info

Jammer genoeg zijn deze leuke ontmoetingen tijdens mijn opruim tournee reeds voorbij. Hierdoor is het helaas niet meer mogelijk om in te schrijven maar je kan altijd vrijblijvend terecht in de Faceboekgroep: “365x opruimen” voor meer praktische tips en tricks. In deze groep worden nieuwe ontmoetingen in de toekomst zeker ook ruim op voorhand aangekondigd.


Sinds kort ben ik ook begonnen met een groep waar een stuk persoonlijkere ondersteuning geboden wordt, hierover vind je vrijblijvend meer informatie terug in onze Shop.


Tina Favache

Opruimcoach, Routinecoach & Auteur
Opruimen met de opruimcoach