Limited 365x Routines in groep

Op dit moment zijn er al meer dan 250 leden in de Facebookgroepen 365x Limited gestart. We hebben intussen de smaak te pakken en we gaan voor meer!

Het is een zeer waardevolle manier om een jaartraject bij mij te volgen, dat kan ik zeker meegeven! Je krijgt niet alleen ondersteuning. Het is ook een dynamische groep leden die elkaar steunen door dik en dun!


De “Limited” motivatie

De groepen kan je als het ware zien als een extra motivatie. We gaan van aan het begin van een traject van start met praktische opdrachten. Ik geef een structuur waar je verder mee aan de slag gaat doorheen het traject. Denk hierbij maar aan opruimen, algemeen onderhoud, wassen, de post, e-mailtjes, … . Dit zijn allemaal zaken die aanbod komen en waarbij ik je ondersteun om het te installeren in je eigen situatie.

Limited

Privacy, Respect en oordeelvrij

Iedereen heeft een andere privésituatie. Privacy en respect zijn dan ook heel belangrijk. Dit is dan ook onderdeel van de afspraken ik de groepen. We blijven respectvol en oordeelvrij! Daarnaast vragen we aan alle leden ook om privacy van de leden te garanderen zodat iedereen vrij kan spreken in de groep zonder schrik te hoeven hebben dat het morgen open en bloot zal staan.

Er is een grote steun onder de leden van de groepen dus ik vind het een echte aanrader, ookal zeg ik het zelf! Tijdens het traject krijg je de nodige feedback om er verder mee aan de slag te kunnen. Je mag het zien als een stappenplan om structuur te krijgen in je dagen en weken.

Wil jij graag deelnemen aan de volgende groep? Kijk dan zeker even in onze Shop voor meer informatie.

Wil je graag meer praktische tips en tricks leren over opruimen en routines met kinderen? Dan ben je altijd welkom in de Facebookgroep 365x opruimen.


Tina Favache

Opruimcoach, Routinecoach & Auteur
Coach