Cleanfluencer – Een nieuwe, hedendaagse trend

Een cleanfluencer is influencer op gebied van schoonmaken, opruimen en ontspullen. Sinds kort is er een nieuwe hype de wereld in geknald. Zalig toch? Een van mijn vele titels…

Ik ben Moeder, Auteur, Opruimcoach, Routinecoach, en nu ook Cleanfluencer. Elk woord heeft zijn eigen betekenis, zijn eigen charme en ook een eigen aanpak. Opruimen heeft in eerste instantie niets te maken met Routines maar als je verder gaat kijken naar de betekenis van het woord zal je al snel de link vinden.


Mijn job als “Coach”

Ik ben eerst en vooral “Coach” en als coach help ik mensen door persoonlijk advies te geven op gebied van Opruimen, Routines maar ook op vlak van schoonmaken. Ik ben uiteraard geen “Poetsvrouw” maar ik kan soms wel praktisch tips meegeven waardoor bepaalde schoonmaakopdrachten een stuk vlotter verlopen.

Ook kan een degelijke Routine helpen om bepaalde opdrachten binnen het huishouden automatischer te laten verlopen. Dit is dan niet alleen van toepassing op schoonmaken maar ook op dagelijkse taken zoals de post, een persoonlijke boekhouding, huiswerk van de kinderen en nog zoveel meer.

Coach

Cleanfluencer, is mijn naam

Hoe je het ook draait of keert, uiteindelijk komt het allemaal op hetzelfde neer. Opruimcoach, Routinecoach of Cleanfluencer… Het is maar hoe je het zelf wilt noemen.

Een proper en geordend huis ligt aan de basis van een goed geordend hoofd. Het biedt rust en een “veilige haven” om in thuis te komen. Gun jezelf dit ook. Opruimen, ordenen, ontspullen, poetsen, … kunnen je daarbij echt wel helpen!

Uiteraard kan ik je daar bij helpen als je merkt dat je er zelf helemaal niet uit lijkt te komen. Want we moeten uiteraard realistisch zijn een huishouden omvat heel veel en soms raak je al eens het overzicht kwijt.


Wil je hier graag hulp bij dan kan je altijd terecht bij mij, Tina Favache. Voor meer informatie kan je terecht op Quali-time.

Wil je graag nog enkele tips om nog een “Late Lenteschoonmaak” te doen? Dan vind je hier nog enkele praktische tips terug.


Tina Favache

Opruimcoach, Routinecoach & Auteur
Cleanfluencer