Jaja, ik mag meeschrijven of bloggen voor de blog van Tina. Tina is beter bekend van de opruimboeken: mijn opruimboek en het opruimboek voor mijn gezin. Ze heeft ook een fijne groep op facebook. Toen ze de oproep deed naar creatieve mama’s om mee te bloggen, mailde ik direct. Wat was ik blij dat ik erbij was.


Wie ben ik?

Ik ben Stefanie, 37 jaar. Ik heb 2 kinderen, Robin en Jasper. Mijn kindjes zijn 8 jaar en bijna 7 jaar. Ik ben 14 jaar samen met Jesse en 11 jaar getrouwd. Wij wonen in de Ardennen met heel veel dieren, 5 katten, 1 hond, vissen en een schildpad. Sinds mei werk ik als tijdelijke werkkracht voor het Rode kruis, nachtwerk.

Ik ben dol op tekenen, knutselen, haken, lezen en wandelen. Nu wil ik weer fitter te worden en daar steekt ook tijd in. Ik ben ook dol op boeken en veel tekengerief.

Bloggen voor Tina

Waarom wil ik bloggen?

Ik doe mee omdat ik mijn ervaringen graag wil meedelen. Het kan hier hectisch zijn en zeker nu ik nachten doe en soms het heel moeilijk te combineren is. Ook met al de dieren is het niet altijd evident. Ik geef ook toe, ik ben niet echt een opruimer, ons huis kan rommelig bij liggen, hiervoor schaam ik me helemaal niet voor.

Ik zoek wel naar routine om het iets makkelijker te maken. Dus daarom wil ik bloggen. Ik wil graag schrijven over onze wilde avonturen om op te ruimen. En hoe ik mijn kinderen ga motiveren om mee te helpen.

De school is terug gestart dus dat gaat spannend worden. Ik ben ook iemand die niet zo fanatiek is. Zo hopelijk zien jullie het zitten om mee een kijkje te nemen in hoe we alles gaan aanpakken.


Nieuwsgierig bloggen?!?

Ik ben benieuwd hoe het allemaal ga verlopen. Het is voor mij een nieuw avontuur om te schrijven over het alledaagse dingen  van het opruimen. Hopelijk kan ik jullie wat inspireren over hoe ik het aanpak en hoe mijn visie is rond opruimen.

Liefs Stefanie, blogmama


Zijn jullie ook nieuwsgierig? Lees dan regelmatig mijn blogposts op Opruimgroep.be


Wil je graag de blogberichten op de voet volgen en ben je nog geen lid van onze facebookgroepen? Word dan nu lid van de Facebookgroep 365x opruimen.


Tina Favache

Opruimcoach, Routinecoach & Auteur
Tina Favache