Ecopods … Een aanrader om uit te testen! Wil je duurzaam schoonmaken zonder al te veel afval? En vind je het prettig dat je schoonmaakspullen minder plaats innemen in de kast? Dan is Ecopods echt een goede oplossing.

Dit zijn duurzame en ecologische producten die ook je pmd-zak niet snel zullen vullen. De verstuivers kan je namelijk hergebruiken waardoor je eigenlijk helemaal geen afval meer hebt.

Heb je interesse? Dan kan je ze via hun webshop aankopen met een leuke korting.


Wat zijn ecopods?

Ecopods zijn wateroplosbare capsules die je meteen in een emmer of een verstuiver doet. Ze lossen op in het water en je kan de verstuiver steeds opnieuw gebruiken tot hij leeg is. Je spoelt hem uit en zo kan je meteen een nieuwe maken.

Er bestaan 4 varianten, namelijk allesreiniger, sanireiniger, ontvetter en vloerreiniger. Bovendien kan je ze snel herkennen aan hun kleur.

Wat zijn hier de voordelen?

  • Je hebt geen verpakkingen om weg te gooien want de verpakking lost gewoon op in het water.
  • Ze zijn even duur als een gewoon schoonmaakmiddel.
  • De producten doen ook echt waarvoor ze gemaakt zijn.
  • Ze nemen weinig plaats in wat natuurlijk ook weer interessant is.

Hoe werken de ecopods precies?

Je doet de ecopods meteen in de emmer of verstuiver. Daarna doe je er water bij zodat ze kunnen oplossen. Je laat het oplossen in het water. Als je het in een verstuiver doet is het wel verstandig om nog even te schudden voor gebruik. En dan is je product eigenlijk meteen gebruiksklaar.

Dus eigenlijk heel gemakkelijk te gebruiken en ik gebruik het zelf. Bovendien ben ik er zeer tevreden van en daarom zet ik het ook even op de blog 🙂

Veel schoonmaakplezier toegewenst…


Wil je graag een praktische tip om je radiator schoon te maken ? Kijk dan zeker even op mijn blog hierover.

AANBEVOLEN BLOGS

X