Tegenwoordig leven we in een druk ritme. Zeker als ouders is het best wel een pittige uitdaging… We willen onze liefste schatten combineren met een druk sociaal leven, we willen professionele groei ervaren maar we willen ook een gezonde partnerrelatie.

Wanneer we dit voor elkaar willen krijgen moeten we een gezonde balans zoeken en dat vraagt tijd… Het is een hele uitdaging om het werk, het gezin en het huishouden op 1 lijn te krijgen. Daarnaast rusten al deze verantwoordelijkheden op onze rug…

Ze zeggen wel vaak in het Engels “To raise a child you need a village” maar tegenwoordig ontbreekt “the village”. We hebben tegenwoordig een beperkter netwerk waardoor we het steeds moeilijker krijgen om alle ballen in de lucht te houden!


Ontwikkel een ritme

Mijn boodschap voor jou is: “Plannen!!”. Dat is dan ook meteen mijn eerste tip… Het geeft je rust en structuur, maak er als mama of papa een uurtje “me-time” van! Zo koppel je meteen het nuttige aan het aangename zoals de mama van in mijn podcast.

Ritme

Mijn missie als coach

Ik hou ervan om alles beter, mooier en gemakkelijker te maken. Ik help graag mensen om organisatie & structuur aan te brengen. Hiervoor heb ik mijn Facebookgroepen 365x opruimen en 365x opruimen – kinderspullen opgericht.

Daarnaast heb ik ook 2 opruimboeken geschreven waarin ik alvast heel veel tools en tips meegeef in de vorm van een mooie planning. Je mag deze boeken zeker zien als een werkboek want zo behaal je meteen je doelen op je eigen ritme!


En als laatste heb ik ook nog een betaalde Facebookgroep, namelijk 365x opruimen – limited. In deze groep help ik mensen om een routine te laten vastroesten in het dagelijkse leven. Voor meer informatie kan je terecht in onze facebookgroep 365x opruimen of in onze shop.


Tina Favache

Opruimcoach, Routinecoach & Auteur
Opruimcoach

Bron : #8 Rommel bezorgt ouders het meeste stress