Even mezelf voorstellen voor wie me toch nog niet zo goed zou kennen!! Ik ben dus Tina Favache, 37 jaar, en ik ben ook mama van 2 jongentjes! Ik ben ook gehuwd en ja, ook ik heb huisdieren. Een leuke kat en 2 honden! Ik koos er een tijdje terug voor om aan de slag te gaan als Opruimcoach. Dit is een Amerikaans concept, daar heet het “Professional Organizer”.

Opruimcoach

Wat doe ik als Opruimcoach?

Wat ik doe, hangt af van de mensen zelf en wat hun behoeftes zijn tijdens een consult! Ik ga vooral aan huis om daar dan tips te geven waarmee ze zelf aan de slag gaan.

Soms krijg ik ook de vraag van mensen of we het samen kunnen doen. Dan ga ik ook langs aan huis en dan gaan we echt samen aan de slag! We kijken samen waar we kunnen structureren en dat leer ik dan ook aan. Daarnaast is het vaak ook een kwestie van dingen te leren selecteren.

Dus tijdens een huis consult ga ik samen met jouw op zoek naar een oplossing voor jouw probleem! Dit is dus echt heel persoonlijk want het is nu eenmaal zo dat ik geen kant-en-klare oplossingen heb liggen!


Hoe ik mijn spullen sorteer dan vind je terug in mijn opruimboek.

Wil je meer weten over de diensten die ik heb als Opruimcoach? Dan vind je deze op mijn website.


Wat doe ik als Routinecoach?

Als Routinecoach ga ik aan de slag met de dag- en weekstructuur van mensen. Dit zijn dan voornamelijk met gezinnen. Vaak komen we tot de conclusie dat daar vanalles fout loopt! Bovendien is dit een moeilijke om te veranderen.

Routines zijn een bepaalde gewoonte die je doorheen de jaren hebt ontwikkeld. Meestal geeft dit geen problemen of “klachten” tot er vanalles begint fout te lopen. Denk maar aan gezinsuitbreiding, een sterfgeval, een verhuis, … noem maar op.


Dit doe ik voornamelijk via de Facebookgroep 365x opruimen – Limited maar ik kan daarvoor ook aan huis komen. Voor meer informatie over mijn Routine aanbod, klik hier.


Enkele anekdotes die ik meemaak al Opruimcoach?

“Ik ging bij een dame langs waarmee ik enkel via Facebook Messenger contact had gehad. Voor het bezoek kreeg ik een smsje van haar nummer. Daarin stond het volgende: “Ik ben de man van de dame waar je naartoe komt, boven op de kast staat een doos met soldaatjes wil je die ajb niet weg doen?” Ik liet het daarbij en zei er ook niets van.
Bij de opruimsessie, kwamen we bij deze doos terecht. De vrouw zei me dat we deze maar zouden weggooien want haar man keek er niet meer in. Wijselijk heb ik beslist om niets te zeggen en toch maar aan te sturen om deze te laten staan.”

“Ik kwam bij een dame die een erfenis had gekregen met potjes en bordjes. Daar waren 3 verschillende potjes die toegeplakt waren en onderaan stond een kruisje. Deze stonden al jaren op de zolder en de dame was ze beu gezien. Per ongeluk liet ze 1 potje vallen en het brak. Er bleek een zakendoek in te zitten met een gouden ring.
Meteen hebben we dan ook maar de andere 2 open gedaan en in het 2e potje zaten juwelen en een ketting. In het 3e potje bleek zelf geld te zitten. Men zegt al eens vaak “verborgen schatten op zolder” maar hier was dit dus echt het geval…”

Tina Favache

Tina Favache

Opruimcoach, Routinecoach & Auteur
Opruimcoach

Bron : #8 Rommel bezorgt ouders het meeste stress