Geen fan van strijken?!? De oplossing …

 

Het huishouden kan voor veel mensen een grote klus zijn. En dat is geen pretje! Uitstellen of het gewoon niet doen is geen optie, want dan wordt het alleen maar erger.

Iedereen draagt kleren en dat zorgt natuurlijk voor bergen was. Gooi deze in de wasmachine en laat daarna drogen. Alleen dan heb je nog die vervelende kreukels in je kleren. Om kleding zo snel mogelijk gestreken te hebben, heb je geen nieuwe strijkijzer nodig of dure producten. De oplossing is heel makkelijk, namelijk zilverpapier of aluminiumfolie.

Dit huishoudhulpje kan ons zoveel tijd besparen. Naast het feit dat het een praktisch product is voor in de keuken, is het goed te gebruiken bij het strijken.

 

“Zilverpapier”: Waarom en hoe?

Door een vel zilverpapier onder de hoes van je strijkplank te plaatsen, zorgt het zilverpapier ervoor dat de hitte van je strijkijzer wordt gereflecteerd. De extra hitte zorgt ervoor dat kreukels sneller uit je kleren verdwijnen. Heel gemakkelijk en extra budgetvriendelijk want je kan het ook meerdere malen gebruiken. Het zorgt bovendien voor een hoop gewonnen tijd. Want iedereen kan wat extra quality tijd met zijn gezin gebruiken 🙂

 

Heb je na het lezen van deze blog zin om jouw ervaringen te delen of heb je zelf nog leuke en praktische tips, dan kan je deze altijd delen in onze Facebookgroep “365x opruimen“.

 

Tina Favache

Opruimcoach & Auteur

Tina

Bron: tipsenweetjes.nl