Er is weer eens een bom ontploft in mijn huis… 

Overal ligt wel weer iets om op te ruimen. Zot word ik ervan! Hoe meer ik opruim hoe meer ik het idee heb dat ik opnieuw kan beginnen!

Herken jij jezelf hierin?

Hoe zou jij het vinden als je huishouden eenvoudiger is?

Wil je graag meer structuur & routine?
Zou je dagelijks meer tijd willen besteden aan je gezin?
Wil je vlotter door je was kunnen gaan?

Daarom heb ik voor jou een mini-training gemaakt met 

4 HUISHOUDROUTINES

Door deze routines krijg je sneller, meer grip op je huishouden.
Ook voor je gezin zal het zichtbaar zijn.

Ik kwam toevallig in contact met Tina via de Facebookgroep: “365x opruimen”. De voor- en na foto’s maar ook de tips vond ik echt enorm interessant. Daar zag ik dan ook dat er een opruimboek bestond. Dit heb ik me per direct aangeschaft! Als ik Tina in 1 zin moet omschrijven dan omvat dit het allemaal: “De vrouw die erin slaagde mij mijn huis en kuis op orde te doen krijgen!

Linda Bastyns

Ik heb Tina per toeval leren kennen door haar Facebookgroep 365x opruimen. Ik deed een groep sessie in Brugge en nu ben ik ook een jaar lid van een Facebookgroep “Limited” waarin ik routines aangereikt krijg om mee aan de slag te gaan. Dankzij de concrete tips van Tina zowel op de algemene groep als op de limited groep kon ik eindelijk de broodnodige structuur in mijn huishouden steken en toch tijd overhouden voor de aangename dingen in het leven.

Mariska Matthys

Gisteren was de start van onze eerste routine. Verbaasd was ik dan ook dat we al om 19u samen in de zetel konden zitten om tv te kijken! 😮 Zelfs de zoon van 4 had nog nooit zo snel opgeruimd met de blauwe wekker. Gelukkig zijn lievelingskleur. Hopelijk houden we dit samen aan en is dit voor mij de start van een rustig hoofd. Alvast bedankt!

Shirley de Soete

Ik merkt in de periode dat we even niks extra’s aan het huishouden deden dat Joey steeds meer het boek van Tina erbij pakte. Hij verdiepte zich erin en ging er steeds meer lol in krijgen om samen met mij een geordend huishouden te krijgen. DANK JE WEL HIER VOOR! knuffel van op afstand

Tanja

Ik help je stap voor stap om meer grip te krijgen op je huishouden.

MET DE 4 HUISHOUDROUTINES KRIJG JE:

N

Inzicht in de routines van je gezin

N

Nieuwe en praktische routine voor je wasroutine

N

Meer structuur en overzicht

N

Meer vrijheid en rust

N

Je krijgt meer tijd voor jezelf en je gezin

“We willen echt allemaal het beste voor ons gezin”
Maar dan moet je daar uiteraard echt wel wat voor doen!

4 UNIEKE HUISHOUDROUTINES
voor een eenvoudiger huishouden

N

Inzicht in de routines van je gezin

N

Nieuwe en praktische routine voor je wasroutine

N

Meer structuur en overzicht

N

Meer vrijheid en rust

N

Je krijgt meer tijd voor jezelf en je gezin

Herken jij dit ook?

N

Je hebt het gevoel dat je huidige "gewoontes" niet goed werken

N

Je verliest overzicht en tijd door slechte "gewoontes"

N

Je bent steeds maar bezig met van alles en nog wat ... zonder resultaat!

N

Je ervaart elke dag stress en chaos.

Hoe doe je dit?

N

Je doet het stap voor stap

N

Je krijgt filmpjes, opdrachten, werkboekjes en meer"

N

Je doet het niet alleen maar samen met mij en in groep

Wat zeggen klanten …

Ik kwam toevallig in contact met Tina via de Facebookgroep: “365x opruimen”. De voor- en na foto’s maar ook de tips vond ik echt enorm interessant. Daar zag ik dan ook dat er een opruimboek bestond. Dit heb ik me per direct aangeschaft! Als ik Tina in 1 zin moet omschrijven dan omvat dit het allemaal: “De vrouw die erin slaagde mij mijn huis en kuis op orde te doen krijgen!

Linda Bastyns

Ik heb Tina per toeval leren kennen door haar Facebookgroep 365x opruimen. Ik deed een groep sessie in Brugge en nu ben ik ook een jaar lid van een Facebookgroep “Limited” waarin ik routines aangereikt krijg om mee aan de slag te gaan. Dankzij de concrete tips van Tina zowel op de algemene groep als op de limited groep kon ik eindelijk de broodnodige structuur in mijn huishouden steken en toch tijd overhouden voor de aangename dingen in het leven.

Mariska Matthys

Gisteren was de start van onze eerste routine. Verbaasd was ik dan ook dat we al om 19u samen in de zetel konden zitten om tv te kijken! 😮 Zelfs de zoon van 4 had nog nooit zo snel opgeruimd met de blauwe wekker. Gelukkig zijn lievelingskleur. Hopelijk houden we dit samen aan en is dit voor mij de start van een rustig hoofd. Alvast bedankt!

Shirley de Soete

Ik merkt in de periode dat we even niks extra’s aan het huishouden deden dat Joey steeds meer het boek van Tina erbij pakte. Hij verdiepte zich erin en ging er steeds meer lol in krijgen om samen met mij een geordend huishouden te krijgen. DANK JE WEL HIER VOOR! knuffel van op afstand

Tanja