Handig strandspeelgoed !

 

Een stranddag met kinderen is pas compleet met speelgoed. Met emmertjes, schepjes en een leuke strandtas kunnen zij zich uren vermaken en de mooiste zandkastelen bouwen.

Het nadeel van plastic speelgoed is dat de kans erg groot is dat de speelgoedartikelen geen heel zomerseizoen meegaan. Aan het einde van een lange stranddag komt het namelijk vaak genoeg voor dat een plastic emmer bijvoorbeeld gescheurd is of dat een schepje gebroken is.

Dit tot grote teleurstelling van kinderen, die je gelukkig kunt voorkomen. En natuurlijk denken wij ook aan de opbergvriendelijkheid van dit speelgoed !

 

Scrunch speelgoed

In het assortiment van Drukke Mama’s is speciaal speelgoed verkrijgbaar dat goed bestand is tegen een stootje en niet kapot kan en zeer onderhoudsvriendelijk is. Het Scrunch speelgoed is namelijk heel flexibel, waardoor de producten ideaal zijn om mee te nemen op vakantie of voor een dagje strand en thuis weer vlot in een opbergdoos kan.

emmer scrunch

Strandspeelgoed van Drukke Mama’s

Naast de leuke zandvormpjes kan je in het assortiment ook emmertjes en schepjes vinden in verschillende kleuren.
De opberg / strandtas is natuurlijk niet te missen om alles bij elkaar te houden.

Eenmaal thuis is het zeer eenvoudig :

  • even uitschudden want het materiaal reinigt zich super eenvoudig
  • alles klein plooien
  • en terug op een klein plekje bij het buitenspeelgoed.

Geen grote plaats meer nodig dus om dit alles te stockeren !

Ook in je valies / reistas kan zit zonder probleem mee.

strand speelgoed

 

Interesse in dit handige en superleuke speelgoed ? Kom dam zeker in de facebookgroep “365x opruimen” kijken voor de actie die loopt vanuit Drukke Mama’s.

Veel succes

Tina Favache