365x opruimen => De Groep “Limited”

 

Ik had een lumineus idee… Een nieuwe groep om “Routines” aan te leren!!

Sinds 1 januari 2019 is er een nieuwe groep van 365x opruimen. Dit is een complete nieuwe groep waarbij we echt de focus gaan leggen op “Routines” en deze ook echt laten vastroesten in jouw dagelijkse huishouden…

Dit is niet enkel voor jouw alleen maar uiteraard is het voor het hele gezin om dit samen te gaan doen!!

Interesse? Lees dan zeker verder en bekijk ook zeker even het filmpje die ook reeds verscheen op de Facebookgroep 365x opruimen.

 

Routines?!?

Doorheen de laatste maanden merkte ik dat heel wat leden echt wel op zoek zijn naar het integreren van al die praktische tips in hun dagelijkse huishouden… Vaak ontbreekt een “Routine” en het probleem bij een Routine is dat het wel wat tijd nodig heeft alsook ondersteuning om het in jouw huishouden te zetten en vast te zetten zodat het automatisch gaat gebeuren.

In de Facebookgroep 365x opruimen kan ik niet voldoende ondersteuning bieden om een “Routine” aan te leren en ervoor te zorgen dat je deze automatisch gaat gebeuren…

 

365x opruimen – Limited

Na enig overleg heb ik dan beslist om een betalende variant te maken van de 2 Facebookgroepen. Deze hebben we dan maar 365x opruimen – Limited genoemd omdat we echt op een dieper niveau aan de slag willen gaan. Dit is wel een betalende groep geworden en waardoor je een goede begeleiding en ondersteuning kan krijgen voor een minimale bijdrage. Voor meer informatie neem je best contact met mij op.

 

Ben je ook op zoek naar oplossingen om jouw huishouden op rolletjes te laten verlopen waar het nu vierkant draait? Dan is dit alvast zeker iets voor jouw!!! Dus heb je interesse? Maak je dan snel even lid van de Facebookgroep 365x opruimen en neem dan contact op met mij, Tina Favache. Dan geef ik je alvast de nodige informatie en dan bespreken we verder hoe alles verloopt.

Momenteel is er 1 groep gestart op 07/01/2019 en momenteel speel ik met het idee om een 2e groep op te starten in maart… Dus nogmaals heb je interesse… Laat het mij zeker weten en dan kijken we hoe het loopt.

 

Alvast veel succes met het opruimen voor nu en we horen elkaar zeker en vast wel!

 

Tina Favache

Opruimcoach & Auteur

Tina Favache