Adverteren / Samenwerken

 

Welkom bij opruimgroep.be !

Opruimgroep.be is een lifestyle website waar ik als Opruimcoach schrijf over thema’s gerelateerd aan opruimen / organiseren / schoonmaken  en producten hiermee verbonden. Lijkt het je leuk om met mij samen te werken? Bekijk hieronder alle mogelijkheden!

 

Bezoekers aan opruimgroep.be

Opruimgroep.be ontvangt maandelijks meer dan 20.000 bezoekers. Over de lezers op opruimgroep.be:

  • Meer dan 90% van de lezers is vrouw.
  • Meer dan 80% van de lezers is tussen de 25-54 jaar oud.
  • De bezoekers aan opruimgroep.be vinden voornamelijk artikelen leuk over tips over hoe hun huis op orde en net te houden.  Daarnaast is er ook een grote interesse in artikelen over routines voor huishouden, maar ook alles wat met kinderspullen organiseren te maken heeft.

 

Aantal volgers op social media

Wil je jouw bedrijf of product onder de aandacht brengen? Dan zijn er verschillende manieren om de aandacht van onze bezoekers te krijgen.

 

Samenwerkingsmogelijkheden

  • Door middel van een sponsored story
  • Winactie
  • Review van een product of dienst
  • Aandacht voor een product of dienst via social media

 

SPONSORED STORY

Een sponsored story is een gesponsord artikel waar we jouw product of dienst centraal stellen. We vinden het erg leuk om onze bezoekers nieuwe producten en diensten te laten ontdekken. Dit kan bijvoorbeeld een product zijn voor in of rondom het huis, een nieuw product in de supermarkt of een dienst die aansluit bij onze bezoekers.

PRODUCTEN TOESTUREN

Het opsturen van een product ter review is altijd vrijblijvend. We geven geen garanties met betrekking tot publicatie. Als we fan zijn delen we het op social media. De reviews die we schrijven zijn altijd transparant en eerlijk. Wil je er zeker van zijn dat we er over schrijven op opruimgroep.be? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 

Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar andere manieren van adverteren? Ook dan kun je contact met ons opnemen. We zoeken dan samen naar een geschikte manier om het aanbod weer te geven op de website.

Neem voor alle advertentie- en samenwerkingsmogelijkheden contact op via ons contactformulier.